طرز تهیه میت بال بوقلمون؛ برترین شام المپیکی

به گزارش بهترین مقاله، میت بال یا همان گوشت قلقلی خودمان، از محبوب ترین غذا های ساده و خوشمزه در سراسر دنیا است!این روز ها که بیشتر هواداران ورزش، پیگیر مسابقات المپیک هستند، دوست دارند تا یک شام فوری و مجذوب نماینده در کنار تماشای بازی های مورد علاقه شان میل نمایند. میت بال بوقلمون، غذایی ایتالیایی و بسیار هیجان انگیز است که از سوی معتبرترین مجله آشپزی ایتالیا به عنوان یک شام المپیکی مناسب، معرفی شده است!

طرز تهیه میت بال بوقلمون؛ برترین شام المپیکی

مواد لازم برای 6 نفر

قارچ: 250 گرم

پیاز کوچک: یک عدد

کرفس تازه: یک شاخه

سیر تازه: 4 حبه

روغن زیتون مخصوص سرخ کردن: یک قاشق غذاخوری

پودر نان یا آرد سوخاری ساده: نصف لیوان

جعفری خردشده: نصف لیوان

پنیر پارمسان: یک چهارم لیوان

پودر آویشن: نصف قاشق چای خوری

نمک: نصف قاشق چای خوری

فلفل سیاه نیم کوب: نصف قاشق چای خوری

گوشت چرخ نموده بوقلمون: (مخلوط ران و سینه) 450 گرم

طرز تهیه

1. فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم گردد.

2. قارچ، پیاز، سیر و کرفس را بشویید و به خوبی با یاری یک دستمال نخی خشک کنید. این 4 مواد را داخل غذاساز بریزید تا کاملا خرد و یکدست شوند.

3. روغن را در تابه ای نچسب بریزید و سبزیجات میکس شده را به آن اضافه کنید. حدود 6 تا 8 دقیقه سبزیجات را تفت بدهید تا آب اضافی آن ها کاملا کشیده بگردد.

طرز تهیه میت بال بوقلمون؛ برترین شام المپیکی

4. سبزیجات تفت داده شده را 10 دقیقه کنار بگذارید تا کاملا خنک شوند.

5. پودر نان یا آرد سوخاری، جعفری، پنیر پارمسان، نمک، فلفل و آویشن را به سبزیجاتی که خنک شده اند اضافه کنید و تمام مواد را به خوبی هم بزنید تا کاملا یکدست بشوند.

6. گوشت بوقلمون چرخ نموده را هم به سایر مواد اضافه کنید و مایه میت بال را حدود 5 دقیقه ورز بدهید.

7. از مواد گوشتی به میزان یک گردو بردارید و با یاری دست، آن را به شکل توپی کوچک، فرم بدهید. بهتر است میزان میت بال ها به گونه ای باشد که شما درنهایت حدود 28 تا 32 عدد میت بال داشته باشید.

8. میت بال ها را روی کاغذ روغنی بچینید و کاغذ را روی سینی فر قرار بدهید.

9. سینی را درون فر از قبل گرم شده بگذارید و اجازه بدهید تا میت بال ها حدود 15 دقیقه حرارت ببینند و کاملا مغزپخت بشوند.

10. بهتر است سینی در طبقه بالای فر قرار بگیرد.

این غذا را با چی بخوریم؟

اگر میت بال ها را به طور مساوی بین 6 نفر تقسیم کنید، به هر نفر چیزی حدود 190 کالری انرژی می رسد. شما می توانید این میت بال ها را به همراه نان یا برنج، میزانی سالاد یا سبزی خوردن میل کنید. لیموناد یا نوشیدنی های بر پایه مرکبات، برترین نوشیدنی برای همراهی با این غذا هستند. اگر می خواهید این میت بال ها را با نان میل کنید، حتما میزانی سس ارده هم کنار آن بگذارید. برای درست کردن سس ارده خانگی می توانید 4 قاشق مرباخوری ماست پرچرب را با 1 قاشق مرباخوری ارده، 1 قاشق غذاخوری آبلیموی تازه، 1 حبه سیر رنده شده، 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون بدون بو و یک چهارم قاشق چای خوری نمک مخلوط کنید. بهتر است این سس را نیم ساعت قبل از مصرف داخل یخچال استراحت بدهید.

آیا می توان این غذا را داخل یخچال نگه داشت؟

به علت وجود سیر و پیاز در مواد اولیه این غذا، بهتر است آن را به صورت پخته شده داخل یخچال نگه ندارید، زیرا بعد از گرم کردن دوباره، طعم چندان جالبی نخواهد داشت. اگر فکر می کنید این مواد اولیه برای شما زیاد است، میزان مواد را نصف کنید یا مواد میت بال را به صورت خام داخل ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید. میت بال های خام می توانند 24 ساعت در یخچال بمانند.

اگر فر نداشتیم، چه؟!

اگر فر نداشتید، اصلا نگران نباشید! شما می توانید کف تابه ای نچسب را با کمی کره چرب کنید و میت بال ها را داخل تابه بچینید. حرارت را روی ملایم تنظیم کنید و اجازه بدهید تا هر طرف میت بال ها حدود 4 دقیقه با درِ بسته بپزد و سرخ بگردد.

منبع: گردشبان
انتشار: 1 مهر 1402 بروزرسانی: 1 مهر 1402 گردآورنده: bestarticles.ir شناسه مطلب: 2303

به "طرز تهیه میت بال بوقلمون؛ برترین شام المپیکی" امتیاز دهید

1 کاربر به "طرز تهیه میت بال بوقلمون؛ برترین شام المپیکی" امتیاز داده است | 1 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه میت بال بوقلمون؛ برترین شام المپیکی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید